bargue bargue

Kurs og undervisning

All min undervisning skjer via Fabrikken Tegne og Maleskole. Skolen holder til i Heggedal fabrikker, Åmotveien 2, 1389 Heggedal. Sjekk gjerne skolens nettside for mere info, www.tegneogmaleskolen.no

Grunnkurs i portrett tegning.

Dette kurset passer for nybegynnere eller viderekommende som ønsker å friske opp basisteknikken. Du vil lære de viktigste grunnkunnskapene som er avgjørende for et godt portrett. Du vil lære å dele prosessen inn i stadier for å gjøre det enklere og mer forståelig samt hvordan du målbevisst jobber mot portrettlikhet. Ved å benytte kull og kritt på tonet papir vil vi oppnå en større følelse av form enn ved å tegne på hvitt papir. Det er også morsommere og kan sammenlignes med å male med monokrom palett. Det blir ikke benyttet levende modell denne gangen, kursdeltakere tar med seg et egnet fotoportrett etter anvisning fra kurslederen.

Tid: 13- 14 juni 2020, kl. 10-16 begge dager.
Sted: Oslo malerklubb, Briskebyveien 50, 0259 Oslo.
Pris: kr 2300,- (inkl. materialer)
Antall plasser: 9

Landskapsmaleri, teori og praksis

På dette kurset vil du lære hvordan de kjente landskapsmalerne opp igjennom kunsthistorien planla og bygget opp sine malerier. Hvordan de fikk frem den magiske stemningen som gjør at vi kan se på bildet i timevis uten å gå lei. Vi begynner kurset med en teoretisk forelesning hvor vi skal se på noen malerier og analysere komposisjonen og virkemidlene som er brukt for å skape den bestemte stemningen. På den måten vil du få en del ideer om hvordan du selv kan planlegge oppbygningen av ditt eget maleri. Kurset vil selvfølgelig også omfatte maleteknikk, farger og fargeblanding.

Vi vil på dette kurset male innendørs, ta med deg noen landskapsfotografier som du ønsker å bruke som referanse, i tillegg til lerret, maling og pensler (materialer er ikke inkludert i prisen).

Tid: 20- 21 juni 2020, kl. 10-16 begge dager.
Sted: Heggedal Fabrikker, Åmotveien 2, 1389 Heggedal
Pris: kr 2000,-
Antall plasser: 9

Kveldskurs

Jeg holder også kveldskurs i klassisk figurativ tegning og maleri en kveld i uken. Dette kurset går på tirsdager fra kl 17.45- 21.00 ved Fabrikken Tegne og Maleskoles lokaler. Kursstart januar og september. Her velger kursdeltakerne selv et prosjekt de ønsker å jobbe med under veiledning. Dette kan være portrett, figur, kopiere et mesterverk, landskap eller lignende. Ta kontakt med meg for mer informasjon eller påmelding.

Deltidsstudiet 1 - 4 år

Fabrikken Tegne og Maleskole tilbyr et deltidsstudie i klassisk tegning / maleri. Undervisningen er hovedsaklig på mandager fra kl 09.00 - 16.00. Inkludert i prisen får studentene også tilgang til egen atelierplass som de kan benytte seg av også utenom undervisningsdagene.

Dette er ett tilbud som passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Studentene får individuell kritikk, tilpasset den enkeltes nivå.

Studiet gir en grundig innføring i teknikken, som ble benyttet på de tidligere franske kunstakademiene og i dag kjent fra flere annerkjente figurative skoler som f.eks The Florence Academy of Art, Angel Academy of Art og stadig flere. Vi har også faste perioder med akt hvert skoleår. Pris pr. semester er kun 8500 kr.

For mer informasjon kontakt Fabrikken Tegne og Maleskole på mail: post@tegneogmaleskolen.no

Privat konsultasjon

For deg som jobber alene utenom kurs eller skole men kunne tenke deg litt veiledning på dine arbeider. Ta med det du ønsker veiledning på og jeg hjelper deg med å løse eventuelle problemer. Jeg viser/ demonstrerer litt hvordan ting kan gjøres. I tillegg snakker vi litt sammen om dine målsettninger, hva du generelt kan øve eller fokusere på for å forbedre dine ferdigheter vidre. Pris for én time: 455 kr.