bargue bargue

Deltidsstudiet 1 - 4 år

I samarbeid med Asker Kunstfagskole tilbyr vi et deltidsstudie i klassisk tegning / maleri. Undervisningen er hovedsaklig på mandager fra kl 09.00 - 16.00. Inkludert i prisen får studentene også tilgang til egen atelierplass som de kan benytte seg av også utenom undervisningsdagene.

Dette er ett tilbud som passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå. Studentene får individuell kritikk, tilpasset den enkeltes nivå.

Studiet gir en grundig innføring i teknikken, som ble benyttet på de tidligere franske kunstakademiene og i dag kjent fra flere annerkjente figurative skoler som f.eks The Florence Academy of Art, Angel Academy of Art og stadig flere. Vi har også faste perioder med akt hvert skoleår. Pris pr. semester er kun 6500 kr.

For mer informasjon kontakt meg på mail eller tlf. 99 70 03 08 eller Asker Kunstfagskole på:
tlf. 66 79 63 04 eller mail: post@asker-kunstskole.no

Kveldskurs

Jeg holder også kveldskurs i klassisk figurativ tegning og maleri en kveld i uken. Dette kurset går på mandager fra kl 17.45- 21.00 ved Asker Kunstfagskoles lokaler. Kursstart januar og september. Ta kontakt med meg for mer informasjon eller påmelding.

Helgekurs i portrett tegning 14-15 oktober

Dette kurset vil ta for seg portrett tegning med kull og hvit kritt på tonet papir. Dere vil lære om fremgangsmåten, fra de første strekene og fremover i prosessen. Vi fokuserer mye på tegning, valør og overganger. Ved å bruke hvit kritt på tonet papir vil lettere få presset kontrastene i tegningen og dermed blir det mer effektfullt. Du tar selv med et portrettfoto i ca str A4 som du har lyst til å tegne.

Tid og sted: 14- 15 oktober kl 10 - 16. Oslo Malerklubb, Pres. Harbitz gt. 23 c, 0259 Oslo. Inngang fra Briskebyvn. 48. Pris 2100 kr. Inkl Nitram tegnekull, kritt og tonet papir.

Helgekurs i portrettmaleri 18-19 november

Her får du en innføring i fremgangsmåten i klassisk portrettmaleri. Vi begynner med å blokke inn motivet, plassere anatomien i ansiktet. Deretter finne valører og farveblanding. Dere vil lære hvordan dere kan få portrettet til å "leve" og hudtoner til å gløde. For dere som har vært med på kurs tidligere, er dette en fin anledning for å repetere under veiledning. Du tar selv med et foto som du ønsker å male etter.

Tid og sted: 18 -19 november kl 10 - 16. Oslo Malerklubb, Pres. Harbitz gt. 23 c, 0259 Oslo. Inngang fra Briskebyvn. 48. Pris 2200 kr. Inkl grunnet lerret.

Privat kosultasjon

For deg som jobber alene utenom kurs eller skole men kunne tenke deg litt veiledning på dine arbeider. Ta med det du ønsker veiledning på og jeg hjelper deg med å løse eventuelle problemer. Jeg viser/ demonstrerer litt hvordan ting kan gjøres. I tillegg snakker vi litt sammen om dine målsettninger, hva du generelt kan øve eller fokusere på for å forbedre dine ferdigheter vidre. Pris for én time: 550 kr.

Vi kan også avtale møte på ditt atelier (mellom Drammen og Oslo område) Pris for én time inkl kjøring: 950 kr.